3. Turvallinen ympäristö

”Yhteiskuntarauhaa edistetään oikeudenmukaisella politiikalla ja arvoilla, että ketään ei jätetä, että jokainen voisi kokea kuuluvansa joukkoon.”

Politiikkaa tulisi tehdä ajatuksella, että haluaa jättää Suomen ja koko maailman seuraavalle sukupolvelle vähintään yhtä hyvänä, mieluummin parempana puhuttiinpa ympäristöstä, kansakunnan yhtenäisyydestä, turvallisuudesta, työstä, hyvinvoinnista tai koulutuksesta.

Ilmastonmuutos saa meidät pohtimaan ja tekemään arjen ratkaisuja, joilla voimme hidastaa ilmaston lämpenemistä. Meidän tuleekin entistä päättäväisemmin tehdä yhteistyötä kestävien ratkaisujen löytämisessä ja ilmastonmuutoksen torjumiseksi. Suomella on osaamista ympäristöasioissa. Kansallisen ympäristöratkaisujen lisäksi voimme välittää osaamistamme ja edistää näin luontoarvojen kunnioittamista.

Sukupolvien työ velvoittaa meitä kantamaan vastuun rauhan rakentamisesta. Oikeudenmukainen politiikka on hyvä lähtökohta rakentaa yhteiskuntarauhaa. Se lähtee ajatuksesta, että jokainen ihminen voi kokea olevansa tärkeä ja merkityksellinen, osallinen.

Politiikan tekemisessä tuleekin edistää vuoropuhelua toisella tavalla ajattelevien kanssa siitä lähtökohdasta, että arvostaa ja kunnioittaa erilaisuutta. Kaikesta ei tarvitse olla samaa mieltä. Toisen ihmisen ja mielipiteen arvostaminen antaa hyvät edellytykset yhteistyön rakentamiseen niin kotimaassa kuin kansainvälisessä politiikassa. Yhteistyökumppanuus ja yhteisten tavoitteiden löytäminen edistävät rauhaa naapureiden ja kauempana asuvien ihmisten kanssa.

Tule mukaan porukkaani!

Tehdään yhdessä parempaa huomista! Jättämällä yhteystietosi ja terveisesi tämän sivuston kautta, pääset mukaan Pirjon tukiverkostoon ja saat ajankohtaista tietoa tapahtumista ja kuulumisia.

Otamme sinuun yhteyttä. Tervetuloa mukaan!

Kampanjatiimi

Kampanjapäällikkö

Marko Sivula
040-7318366
marko.sivula@gmail.com

Kampanjarahoitus

Juha Hirvonen
juha.hirvonen@supertel.fi
0400-632911

Voit tukea Pirjon kampanjaa Terve Huominen ry:n kautta.
Tilinumero FI82 5723 8120 2331 58

Viite 20190

Vaaliteemat

1. Kannustava perhepolitiikka

Kannustavalla perhepolitiikalla välitämme nuorille hyvän viestin: uskalla perustaa perhe, sillä me olemme tukenasi, jos tarvitset apua. Autamme sinua ja perhettäsi. Varhainen tuki rohkaisee perheen perustamiseen.

2. Työllistyminen koulutuksen ensisijainen tavoite

Työllistyminen on ensisijainen tavoite kaikessa opiskelupolitiikassa.

3. Turvallinen ympäristö

Yhteiskuntarauhaa edistetään oikeudenmukaisella politiikalla ja arvoilla, että ketään ei jätetä, että jokainen voisi kokea kuuluvansa joukkoon.

4. Syrjäytyneet, vammaiset ja ikäihmiset -sydämen asia

Politiikassa tulisi tehdä näkyväksi eri tavoin osattomien arki.

Sosiaalinen media