4. Syrjäytyneet, vammaiset ja ikäihmiset -sydämen asia

”Politiikassa tulisi tehdä näkyväksi eri tavoin osattomien arki.”

Terveyteen ja hyvinvointiin liittyvät poliittiset päätökset näkyvät viiveellä. Tutkitun tiedon arvostaminen ja hyödyntäminen tulisikin olla poliittisten päätösten lähtökohtana olipa kyse lasten, nuorten tai aikuisten hyvinvoinnista. Monia terveysongelmia voidaan ennaltaehkäistä tai jopa välttää hyvällä valistustyöllä. Terveyskasvatuksen määrää päiväkodeissa, kouluissa, työpaikoilla ja harrastustoiminnassa tulee merkittävästi lisätä. Yksinäisyyttä, syrjäytymistä ja muita terveysriskejä voidaan torjua kaikilla elämänalueilla yhdessä tekemistä ja osallistumista vahvistamalla.

Sosiaalietuuksien uudistustyössä päätöksenteon suuntana tuleekin olla asenne, jossa terveyden ylläpitäminen ja vahvistaminen, työllisyyden parantaminen ja yhdessä toisten kanssa tekeminen on keskiössä. Politiikassa on kuultava kokemuksen ääntä, joka kuuluu syrjäytyneiden nuorten, vanhusten, sairaiden, vammaisten, omaishoitajien ja eri tavoin osattomien arjesta. Huolehditaan myös heikoimmista.

Tule mukaan porukkaani!

Tehdään yhdessä parempaa huomista! Jättämällä yhteystietosi ja terveisesi tämän sivuston kautta, pääset mukaan Pirjon tukiverkostoon ja saat ajankohtaista tietoa tapahtumista ja kuulumisia.

Otamme sinuun yhteyttä. Tervetuloa mukaan!

Kampanjatiimi

Kampanjapäällikkö

Marko Sivula
040-7318366
marko.sivula@gmail.com

Kampanjarahoitus

Juha Hirvonen
juha.hirvonen@supertel.fi
0400-632911

Voit tukea Pirjon kampanjaa Terve Huominen ry:n kautta.
Tilinumero FI82 5723 8120 2331 58

Viite 20190

Vaaliteemat

1. Kannustava perhepolitiikka

Kannustavalla perhepolitiikalla välitämme nuorille hyvän viestin: uskalla perustaa perhe, sillä me olemme tukenasi, jos tarvitset apua. Autamme sinua ja perhettäsi. Varhainen tuki rohkaisee perheen perustamiseen.

2. Työllistyminen koulutuksen ensisijainen tavoite

Työllistyminen on ensisijainen tavoite kaikessa opiskelupolitiikassa.

3. Turvallinen ympäristö

Yhteiskuntarauhaa edistetään oikeudenmukaisella politiikalla ja arvoilla, että ketään ei jätetä, että jokainen voisi kokea kuuluvansa joukkoon.

4. Syrjäytyneet, vammaiset ja ikäihmiset -sydämen asia

Politiikassa tulisi tehdä näkyväksi eri tavoin osattomien arki.

Sosiaalinen media