Tämän päivän paras uutinen: Sosiaali- ja terveysvaliokunta on yksimielisesti hyväksynyt lakialoitteen lastensuojelun jälkihuollon ikärajan nostamisesta 21 vuodesta 25 vuoteen!

Suomessa on tehty vuosien ajan työtä lastensuojelun jälkihoidon ikärajan nostamiseksi. Nyt työ sai toivotun lopputuloksen.

Liian varhain päättynyt jälkihoito on suuri riski nuorelle, joka on aloittamassa itsenäistä elää. Hyvin onnistuneella jälkihoidolla nuori voi saavuttaa ne unelmat, joita hän elämältään haluaa. Aikuistuminen voi onnistua hyvin, kun nuorella on tukiverkosto ympärillä. Yhtään nuorta ei ole varaa menettää syrjäytymisen seurauksena.

Tule mukaan porukkaani!

Tehdään yhdessä parempaa huomista! Jättämällä yhteystietosi ja terveisesi tämän sivuston kautta, pääset mukaan Pirjon tukiverkostoon ja saat ajankohtaista tietoa tapahtumista ja kuulumisia.

Otamme sinuun yhteyttä. Tervetuloa mukaan!

Kampanjatiimi

Kampanjapäällikkö

Marko Sivula
040-7318366
marko.sivula@gmail.com

Kampanjarahoitus

Juha Hirvonen
juha.hirvonen@supertel.fi
0400-632911

Voit tukea Pirjon kampanjaa Terve Huominen ry:n kautta.
Tilinumero FI82 5723 8120 2331 58

Viite 20190

Vaaliteemat

1. Kannustava perhepolitiikka

Kannustavalla perhepolitiikalla välitämme nuorille hyvän viestin: uskalla perustaa perhe, sillä me olemme tukenasi, jos tarvitset apua. Autamme sinua ja perhettäsi. Varhainen tuki rohkaisee perheen perustamiseen.

2. Työllistyminen koulutuksen ensisijainen tavoite

Työllistyminen on ensisijainen tavoite kaikessa opiskelupolitiikassa.

3. Turvallinen ympäristö

Yhteiskuntarauhaa edistetään oikeudenmukaisella politiikalla ja arvoilla, että ketään ei jätetä, että jokainen voisi kokea kuuluvansa joukkoon.

4. Syrjäytyneet, vammaiset ja ikäihmiset -sydämen asia

Politiikassa tulisi tehdä näkyväksi eri tavoin osattomien arki.

Sosiaalinen media